31 januari webinar | Creatief ondernemen

“Wat je ook doet, probeer iets”, zei Franklin D. Roosevelt. Dat ‘iets proberen’ en niet bang zijn voor fouten, hebben creatieve ondernemers met elkaar gemeen. En creatieve besturen van maatschappelijk vastgoed ook. Laten we eerlijk zijn: In deze tijd hebben we creativiteit hard nodig.

Dit webinar is voor iedereen die als bestuurder of beheerder betrokken is bij een dorpshuis, buurtcentrum of mfa. We organiseren deze onlinebijeenkomst samen met de provincie Overijssel.  Je bent van harte welkom!

3 X kijkje in de creatieve keuken
We hebben drie inspirerende verhalen die bol staan van ondernemerschap en creativiteit. Onze gasten laten zien hoe creativiteit helpt om ook in lastige tijden overeind te blijven.
We krijgen een kijkje in de keuken bij een kledingzaak die al meerdere keren de deuren moest sluiten. Eigenaresse Debby van der Zande, heeft het over een andere boeg gegooid en verkoopt nog steeds goed, ook in deze lockdown. Ze neemt je mee in haar verhaal.
Eddy Beens van Kulturhus d’Overtoom laat zien hoe creativiteit hen financieel door de coronacrisis helpt. 

We sluiten af met de Bijenkorf uit Borne. Zij kregen het voor elkaar om de sociale binding in het dorp te versterken in tijden van quarantaine en afstand houden. Hoe we dat zo zeker weten? Lockdown of niet: de komende editie van het coronaproof dorpsevenement ‘De Slag om Borne’ heeft al bijna 1000 deelnemers! Luister naar het mooie verhaal over het stimuleren van sociale binding.  Ben jij ook zo nieuwsgiering naar deze verhalen? Meld je dan snel aan voor het webinar op 31 januari om 19:30 uur.

Volop inspiratie
Laat je deze avond inspireren en kijk wat je mee kunt nemen in de plannen voor 2022 bij jouw accommodatie. Naast de drie interessante verhalen is er ook volop ruimte om vragen te stellen. Kortom, zorg voor een lekkere kop koffie, reserveer de lekkerste stoel in de woonkamer en schuif maandagavond 31 januari om 19:30 uur aan bij het webinar ‘Creatief Ondernemen’.

Aanmelden
Dat kan hier.